Whitepapers

Als je net als wij diep in een bepaald thema zit, dan wil je al die kennis, creativiteit en ervaring ook delen. Daarom: welkom, vakgenoot! Hieronder vind je een paar whitepapers om snel vertrouwd te raken met het thema dat ook jouw belangstelling heeft. We breiden de collectie stap voor stap uit, dus kom af en toe terug om te kijken of er meer voor je bij zit.

Actief aan de slag met B2B-communicatie 10 november 2020

Actief aan de slag met B2B-communicatie

Weg uit de grijze middelmaat! Ben je van de communicatie in een business-to-business omgeving? Zit je vol ambitie om de uitstraling van jullie bedrijf naar een hoger plan te tillen? Dan is dit whitepaper voor jou.

Lees meer
Communication for change processes 14 oktober 2020

Communication for change processes

Change processes are proven to be more successful if you involve employees properly. Time for change communication! We wrote this whitepaper for everyone responsible in this field.

Lees meer
Communicatie bij verandertrajecten 8 juni 2020

Communicatie bij verandertrajecten

Verandertrajecten worden bewezen succesvoller als je medewerkers er goed bij betrekt. Tijd voor verandercommunicatie dus! Dit whitepaper schreven we voor iedereen die zich daar mee bezig houdt.

Lees meer
GRI Standards toevoegen aan je jaarverslag 12 september 2019

GRI Standards toevoegen aan je jaarverslag

Voor wie serieus werk wil maken van het duurzaamheidsverslag. Over de richtlijnen, GRI Standards en de reis naar verdere verduurzaming.

Lees meer